2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:10

Kék hírek

Újabb veszélyes kihívás terjed a tinik körében: Meghalt egy 15 éves fiú

Meghalt egy tinédzser Gyulafehérváron, miután egy vasúti kocsi tetején szelfizett.

  • Újabb veszélyes kihívás terjed a tinik körében: Meghalt egy 15 éves fiú

Új, őrült kihívás terjed a fiatalok körében: vonatok tetejére mászva kell szelfit készíteni. Már megszokhattuk, hogy időről időre különböző internetes kihívások árasztják el a világot. Az elmúlt években bekövetkezett, nem egyszer halálos balesetek sem képesek eltántorítani egyeseket attól, hogy egy veszélyes gyakorlatnak, a vasúti kocsik tetején való szelfizésnek hódoljanak. A napokban Gyulafehérváron a borbándi pályaudvarra riasztották a mentőket, miután egy 15 éves fiút áramütés ért.

A kiérkező rohammentők megpróbálták újraéleszteni, de hiába, a fiú belehalt az áramütésbe.

Az esetet rekonstruáló hatóságok szerint egy tehervagon tetejére mászott fel, hogy szelfit készítsen, amit posztolni tud a közösségi-oldalaira, de óvatlan volt, túl közel került a felső vezetékhez, ami az életébe került - Főtér. 

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Amerika 10 éve védelmi megállapodást kötött Ukrajnával + videó

Amerika 10 éve védelmi megállapodást kötött Ukrajnával + videó

A Napi aktuális vendége Somkuti Bálint biztonságpolitikai szakértő, MCC volt, akivel Velkovics Vilmos műsorvezető többek között Somkuti új könyvéről, a NATO Ukrajna missziójáról beszélgettek, de szó volt arról is, hogy Amerika 10 éve védelmi megállapodást kötött Ukrajnával, illetve, hogy 50 millió dollárral támogatja az év végéig Washington Kijevet.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!