2024. 06. 22. Szombat Paulina napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Kék hírek

Újabb tragédia: hatéves lányával fulladt tóba egy anya Mosonmagyaróvárnál

Az anya holttestére horgászok bukkantak rá, a kislány holttestét ma emelték ki a vízből - írja a Bors.

  • Újabb tragédia: hatéves lányával fulladt tóba egy anya Mosonmagyaróvárnál

Fotó: illusztráció (Shutterstock)

A Mosonvármegye Közéleti Lap információi szerint a 27 éves asszony holttestére vasárnap bukkantak rá a horgászok a a Máriakálnok közeli Malomdűlőben. A parton azonban megtalálták egy kisgyerek ruháit is, így a hatóságok azonnal elkezdték keresni a kicsit is, így bukkantak rá a hat éves kislány holttestére. 

A lap információ szerint egy Mosonmagyaróváron élő ukrán családanya és kislánya az áldozat, a helyiek szerint a család olyan helyre ment be fürdőzni, ahol nagyon mély a víz, így tilos belemenni.

Annak a tónak olyan pontja is lehet, ahol 30 méter mély is lehet a víz, nem is szabad ott fürdeni, úgy tudjuk

– mondta egy környékbeli. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Donáth Anna szerint a Pride az egyik legszebb ünnep

Donáth Anna szerint a Pride az egyik legszebb ünnep

A Pride-ra mindig úgy tekintettem, mint a remény diadalára a kilátástalanság felett, a szeretet diadalára a gyűlölettel szemben, az igazság diadalára a kirekesztés ellenében. A Pride elfogadás, öröm és tánc – olvasható Donáth Anna Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!