2024. 04. 16. Kedd Csongor napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Láncreakció 04:40

Kék hírek

Tragikus hirtelenséggel meghalt a Doktor Balaton és az Argo színésze

Tragikus hirtelenséggel, 69 éves korában szerdán elhunyt Gyárfás Geréd, küzdősport oktató, testépítő, testőr, szelíd motoros, erőemelő, az Argo és a Doktor Balaton című sorozat szereplője. Árpa Attila megrendülten búcsúzott az egykori jóbaráttól.

  • Tragikus hirtelenséggel meghalt a Doktor Balaton és az Argo színésze

Gyafi – ahogy a barátai ismerték – évtizedek óta népszerű figurája volt a budapesti éjszakai életnek, a koncertközönségeknek és a filmeseknek is, különleges megjelenése több tucatszor keltette fel a filmrendezők érdeklődését. Nagyobb szerepet az Argo című filmben, illetve a TV2 Doktor Balaton című sorozatában kapott, utóbbiban ő játszotta Liba szerepét, Kispákai testőreként.

Geréd a közel két méteres magasságával és a 130 kilónyi izomtömegével hatalmas termetű ember volt, óriási érző szívvel. A gyengébbeket mindig megvédte, a balhét keresőknek pedig elég volt, ha csak eléjük állt. Gyafi utánozhatatlan humora, kedvessége és együtt érző képessége sokaknak fog hiányozni. 

Az elmúlt években magányosan élő férfi élete legnagyobb tragédiája volt, hogy 2007. június 18-án elvesztette az egyetlen gyermekét. 

A felnőtt fia halála után sokáig nem találta a helyét a világban, aztán szépen lassan rájött, hogy nincs más esélye, mint együtt élni a feldolgozhatatlan fájdalommal. 

Aki ismerte, mindig mosolyogni látta, jellemző, hogy ez volt az életének a mottója is: 

”Az élet csak egy álom, útban a halál felé!”

Geréd halála megrázta az Argo és a Doktor Balaton stábtagjait is, a színész kollégái megrendülten búcsúznak tőle.  Árpa Attila, az Argo rendezője megrendülten emlékezett meg a barátjáról.

 

Borsonline

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szakmai rendezvénysorozat a kkv-szektor fejlesztésére + videó

Szakmai rendezvénysorozat a kkv-szektor fejlesztésére + videó

Április 17. és május 29. között országos road-showra indul a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, illetve a Kavosz, amihez médipartnerként kapcsolódik a Világgazdság is. A Napi Aktuálisban arról kérdeztük Szajlai Csabát, a Figyelő és a Világgazdság főszerkesztőjét, hogy mi a témája ennek a beszélgetéssorzatnak. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Szörnyű tragédia: orosz rulett lehetett egy nagyatádi fiú végzete

Szörnyű tragédia: orosz rulett lehetett egy nagyatádi fiú végzete

Egy barcsi szakközépiskola tanulója volt az a fiú, aki a közelmúltban vesztette életét. A sonline.hu beszámolója szerint a városban az a szóbeszéd és az internetes kommentek is arról szólnak, hogy a nagyatádi illetőségű tanuló orosz rulett közben, fejbe lőtte magát otthon.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!