2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:00

Kék hírek

Tragédiába fulladt a tréfa Fejér megyében, meghalt egy férfi

Szigetelőszalaggal székhez kötöztek egy férfit, aki ennek következtében meghalt.

  • Tragédiába fulladt a tréfa Fejér megyében, meghalt egy férfi

Kegyetlen tréfa áldozata lett egy férfi egy Fejér megyei kocsmában. Törzsvendég volt, ahol a pultos nő és társai, három másik férfi – akik szintén törzsvendégek voltak – 2019 nyarától az ittas férfit többször megalázták. A nő erről fényképeket, videókat készített, amit ismerőseinek is továbbított.

2019. november 28-án ismételten leitatták a férfit azért, hogy gúnyt űzzenek vele. 

A férfi a kocsma teraszán, egy széken elaludt. Ekkor a társaság egyik tagja ráborított egy másik széket, és a két széket több tekercs szigetelőszalaggal társaival együtt áttekerte. A társaság tagjai a székek közé, illetve a székhez kötözött sértettről fényképeket, videókat készítettek, és azokat többeknek elküldték, majd ott hagyták.

A férfi éjszaka magához tért, de nem tudott kiszabadulni, a kihűlés miatt hajnalban meghalt.

A nőt és két társát mint társtetteseket, negyedik társukat mint bűnsegédet aljas indokból, különös kegyetlenséggel, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt 14 év 6 hónap, 15 év 6 hónap, 14 év, valamint 12 év fegyházbüntetésre és valamennyiüket 10 év közügyektől eltiltásra ítélte.

Az ítélet ellen a vádlottak és védőik elsődlegesen felmentés, a minősítés megváltoztatása, másodlagosan enyhítés érdekében fellebbeztek.

A Győri Fellebbviteli Főügyészség álláspontja szerint a kiszabott büntetések szükségesek.

Az eljárás másodfokon a Győri Ítélőtábla előtt folytatódik.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!