2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Kék hírek

Tragédia Visegrádon: Hős kisfiú próbálta megmenteni a fiatal áldozat életét

Ezekben a percekben is szonárral keresik azt a 16 éves lányt, aki tegnap merült el a Dunában Visegrádnál. 7 éves húga partot ért, őt 14 éves barátjuk mentette ki a vízből.

  • Tragédia Visegrádon: Hős kisfiú próbálta megmenteni a fiatal áldozat életét

Egy 16 éves lány 7 éves húgával, és 14 éves barátjukkal közösen ment le a visegrádi komp kikötőjébe fürdeni. Azonban a derékig érő víz dacára a 16 éves kamasz elmerült a vízben, azóta is keresik. Lapunk úgy tudja, hogy húgát a 14 éves barátjuk mentette ki a vízből, és bár vissza akart menni az idősebb lányért is, őt akkor már nem találta, elmerült. A parton azonnal pánikhangulat alakult ki:

Az emberek futkostak össze-vissza, láttuk, hogy nagy baj van. Rögtön keresni kezdték a lányt, a kisfiú sokkot kapott a parton 

– mesélte egy szemtanú. 

Információink szerint a két család közeli, jó barátságban állt egymással, a gyerekek is közeli barátok, a szülők pedig egy helyi hotelben dolgoztak. Úgy tudjuk, hogy mindannyian kárpátaljaiak, és a háború borzalmai elől jöttek Magyarországra pár hónapja. A rendőrség elárulta, hogy a lányt sötétedésig kutatják, azonban hozzátették, temészetesen, ha sötétedés után vagy éjjel érkezik bejelentés, azonnal útnak indulnak.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!