2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Tusványos '24

Következik:

Európai Híradó 04:00

Kék hírek

Tragédia történt, agyoncsapott a villám két kerékpárost

Villám csapott agyon két olasz kerékpárost, köztük egy híres olasz édességgyár, a Balocco 53 éves tulajdonosát.

  • Tragédia történt, agyoncsapott a villám két kerékpárost

Alberto Balocco és egy Luxemburgban élő 55 éves torinói barátja péntek délután Torinótól nem messze északra egymás közvetlen közelében haladt az országúton, amikor egy kanyarban villám csapott beléjük. A földön fekvő embereket egy arra haladó autós vette észre, aki azonnal segítséget hívott, a helikopterrel helyszínre érkező mentők azonban már nem tudták újraéleszteni a férfiakat.

A baleset miatt ügyészségi vizsgálat indult.

A fossanói (Piemonte) székhelyű Balocco vállalat a hagyományos olasz karácsonyi és húsvéti sütemény, a panettone egyik vezető gyártójaként ismert.

A pénteken szerencsétlenül járt Alberto Balocco apja, a vállalat tiszteletbeli elnöke, Aldo Balocco július 2-án hunyt el 91 évesen. Aldo Balocco a 20. század második felében alakította át az apja által 1927-ben alapított édességgyárat egy 500 főt foglalkoztató és tavaly 200 millió euró (82 milliárd forint) árbevételt elérő konszernné.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!