2024. 02. 26. Hétfő Géza napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Célpont 03:00

Kék hírek

Több drogdílert is elfogtak a Pest megyei rendőrök

Elfogtak két férfit Szentendrén és egyet Budapesten, mindhármukat azzal gyanúsítják, hogy kábítószert árultak - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton a police.hu oldalon.

  • Több drogdílert is elfogtak a Pest megyei rendőrök

A rendőrök október 19-én fogtak el szentendrei otthonában egy 41 éves férfit, valamint társát, egy 43 éves férfit, akiknél több mint 1,3 kilogrammnyi "növényi anyagot" találtak.

Ezután felkutatták egyikük ellátóját, egy 46 éves budapesti férfit, akit a XIII. kerületi lakása közelében fogtak el. Nála 519 gramm "rögös anyagot", a lakásában pedig majdnem 45 grammnyi rögös és mintegy 205 gramm zöld növényi anyag, valamint 15 színes tabletta került elő.

Lefoglaltak több millió forintot is a dílereknél.

Az előzetes szakértői vélemény szerint a rögös anyag kokaint, a zöld növényi anyag marihuánát tartalmaz, a tabletták minden valószínűség szerint extasyk.

A nyomozás megállapította, hogy a férfiak egymás között adták-vették a kábítószert, amelyet aztán tovább értékesítettek.

A Pest megyei rendőrök kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást a három férfi ellen - áll a közleményben.

 

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Bayer show - A NATO ma már nem védelmi, hanem támadó erő + videó

Bayer show - A NATO ma már nem védelmi, hanem támadó erő + videó

Kell-e NATO és ha igen, akkor minek? - tette fel a kérdést Földi László titkosszolgálati szakértő a Bayer show-ban. Az egykori hírszerző emlékeztetett, évekkel ezelőtt a magyar kormány is felvetette az európai fegyveres erők felállítását az Észak-atlanti Szerződés Szervezete helyett. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

9 hónapos kisfiút keres a rendőrség

9 hónapos kisfiút keres a rendőrség

A Szolnoki Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi a 9 hónapos Balogh Krisztofer Laurent szolnoki lakost. A gyermek utolsó tartózkodási helyéről édesanyjával ismeretlen helyre távozott.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!