2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Kék hírek

Testvérpár támadt testvérpárra

A Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség sajtóközleménye.

  • Testvérpár támadt testvérpárra

A Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség vádat emelt azzal a két férfivel szemben, akik egy esti italozás során egy másik testvérpárra támadtak és okoztak életveszélyes sérülést.

A vádirat szerint a két férfi 2020. február 29-én egy nagyobb társaság tagjaként italozott a sértettek megyebeli tanyáján. A késő délutáni órákban a vádlottak egyike odalépett a házigazdához és őt minden előzmény nélkül ököllel többször arcon ütötte, majd röviddel ezután a vádlott testvére is rátámadt a sértett testvérére, akit ő is ököllel többször arcon ütött. A vádlottakat ezután sikerült a társaság többi tagjának a sértettekről leválasztani és az udvarra kitessékelni. A két férfi a tiltás ellenére a házba vissza akart menni és betörték a bejárati ajtó üvegét, mire mindenki az udvarra szaladt. A kiszaladó sértetteket a két vádlott több alkalommal, egy-egy seprűnyéllel fejen ütötte, majd a helyszínről távoztak.

A sértettek közül az egyik férfinek életveszélyes, míg a másik férfinek 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérülései keletkeztek.

 

A főügyészség a büntettet előéletű vádlottakat életveszélyt okozó testi sértés bűntettével és súlyos testi sértés bűntettével vádolja, egyikük többszörös visszaeső.

A vádlottak bűnösségéről a Szegedi Törvényszék fog dönteni.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!