2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Cirkusztestvérek

Következik:

Híradó 12:00

Kék hírek

Telephelyen gázolt a menekülő tolvaj

Az esetet a telep biztonságikamerája is rögzítette.

  • Telephelyen gázolt a menekülő tolvaj

A budapesti rendőrök befejezték a nyomozást azzal a férfival szemben, aki idén egy januári délutánon egy XVIII. kerületi telephelyről akart lopni, ám miután észrevették, a telephely egyik munkatársát elütötte, majd elhajtott. A dolgozó könnyű sérülést szenvedett. Az esetet a telep biztonságikamerája is rögzítette.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztályának nyomozói csupán néhány napon belül megtalálták az autót, és kerepesi lakcímén a 21 éves K. Miklóst is elfogták.

A férfit közúti veszélyeztetés és segítségnyújtás elmulasztása bűntettek miatt hallgatták ki, amely során beismerő vallomást tett. A nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, az ügy iratait pedig a napokban adták át az ügyészségnek.

 

Mivel a férfinak sosem volt jogosítványa, és a járművezetéstől is eltiltották, a felelősségét külön eljárásban vizsgálták, ahogy a lopás körülményeit is.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!