2024. 04. 14. Vasárnap Tibor napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Európai Híradó 12:30

Kék hírek

"Szóval nem lehet leírni, milyen, ha egy anya elveszíti a gyermekét" - a tévés újszülött kislánya meghalt

Lauren Goodger kislánya meghalt.

Lauren Goodger nemrég adott életet második gyerekének, Lorenanak. Sajnos a boldogság gyorsan gyászba fordult, mert a pici nem sokkal hazaérkezésük után meghalt. A tévés a közösségi oldalán jelentette be a tragédiát, ahol az érzéseit is kifejtette. Az anyuka a megható posztban leírta, hogy teljesen megsemmisültnek érzi magát a tragédia után.

„Hazaérkeztünk az otthonunkba és annyi időt töltöttünk a kis Lorenaval, amennyit lehetett és még nem tudtam elbúcsúzni tőle”–írja a posztban a Lauren.

"Szóval nem lehet leírni, milyen, ha egy anya elveszíti a gyermekét. Hónapokon keresztül hordoztam, szerettem, megszültem, hogy aztán elvegyék tőlem a kis angyalomat. Nem volt terhességi vagy szülési komplikáció, jól volt és egészséges, de most nem megyek bele a részletekbe, csak tudom, hogy semmi baja nem volt. Tökéletes volt".

A megtört család már elkezdte a szervezni a temetést, és arra kérik a médiát, hogy ne zavarják meg a család gyászát. Az anyuka a poszt végén elbúcsúzott a picitől és hozzátette egyszer ismét mellette lesz.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!