2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Csernobil öröksége: a Zóna 11:00

Kék hírek

Szörnyű baleset történt: halálra gázoltak egy 12 éves iskolás kislányt

A kislány a busz takarásából lépett le az útra.

  • Szörnyű baleset történt: halálra gázoltak egy 12 éves iskolás kislányt

Egy 12 éves kislányt gázolt el egy kisteherautó az angliai Huytonban. A kislányt azonnal kórházba szállították, sokáig küzdöttek az életéért, de nem tudták megmenteni. A kisteherautó sofőrje a helyszínen maradt és segítette a rendőrség munkáját. Elmondta, esélye sem volt kikerülni a gyereket, aki a busz takarásából lépett az útra.

A kislányt Lexi McDavidként azonoasították. A rendőrség értesítette a kislány szüleit. 

Áprilisban Magyarországon is tragédia történt, egy 14 éves kerékpározó kislányt gázolt halálra egy sofőr. Fanni az iskolába tartott, amikor a szörnyűség történt.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!