2024. 06. 22. Szombat Paulina napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Vezércikk 14:05

Kék hírek

Szomorú hírt közöltek: hajnalban elhunyt a színházi legenda

Több, mint 52 évadon keresztül volt a színházi élet részese.

  • Szomorú hírt közöltek: hajnalban elhunyt a színházi legenda

A Csiky Gergely Színház Társulata a Facebook-oldalán tudatta, hogy szerdán hajnalban meghalt a színház örökös tagja, Székely György ügyelő.

"A Csiky Gergely Színház Társulata mély megrendüléssel fogadta, hogy ma hajnalban, 76 éves korában, Székely György ügyelő, a kaposvári Csiky Gergely Színház örökös tagja az Égi Társulatba költözött. Legendás ügyelőnk 52 évadon keresztül hűségesen szolgálta Társulatát" – írta a színház, és a bejegyzés alatt már közel 200-an nyilvánítottak részvétet Székely halála kapcsán.

 

A Csiky Gergely Színház Társulata mély megrendüléssel fogadta, hogy ma hajnalban, 76 éves korában, Székely György...

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Donáth Anna szerint a Pride az egyik legszebb ünnep

Donáth Anna szerint a Pride az egyik legszebb ünnep

A Pride-ra mindig úgy tekintettem, mint a remény diadalára a kilátástalanság felett, a szeretet diadalára a gyűlölettel szemben, az igazság diadalára a kirekesztés ellenében. A Pride elfogadás, öröm és tánc – olvasható Donáth Anna Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!