2024. 06. 18. Kedd Arnold, Levente napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tiltott absztraktok 03:00

Kék hírek

Szívszaggató: Váratlanul elvesztették 4 hónapos kis angyalukat a szülők

Még az orvosok sem tudtak magyarázatot találni a szörnyűségre. A gyász maga alá temeti az összetört szívű szülőket.

  • Szívszaggató: Váratlanul elvesztették 4 hónapos kis angyalukat a szülők

Olyan kínokkal kell szembenéznie egy házaspárnak, amivel senkinek sem szabadna. Minden előzmény nélkül váratlanul elvesztették a hétvégén imádott, alig 4 hónapos kislányukat. 

A kis Kayla Bermingham édesapjaának, Ciarannak és édesanyjának, Arlene Walsh-nek darabokra tört a szíve, miután elvesztették édes kis angyalukat. Még az orvosok sem tudták megmondani, mi okozhatta a halálát. 

– Soha életemben nem gondoltam volna, hogy ezt a bejegyzést egyszer megírom. Az elmúlt négy hónapban Kayla tiszta örömet hozott nekünk, és megmutatta, hogyan kell feltétel nélkül szeretni. Anya és apa nagyon szeretnek téged – búcsúzott közösségi oldalán Ciaran.

– Arlene és Ciaran, a szívünk megszakad mindkettőtökért. Kayla apró kis lábnyomai most szárnyakat kaptak. Angyalok, ringassátok Kaylát és gyengéden vigyétek haza drága kis lelkét. Imádkozni fogunk az erőért, hogy átvészeljétek ezt a szívszorító veszteséget – nyilvánította ki részvétét a szülők közeli barátja.

Kayla szentmiséjére a Castlegar-i Szent Columba-templomban került sor, a temetés pedig ezt követően, a Carrowbrowne temetőben volt  - közölte a The Sun. 

 

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk - Folytatódik Magyar Péter politikai szemfényvesztése + videó

Vezércikk - Folytatódik Magyar Péter politikai szemfényvesztése + videó

Korábbi ígéreteivel ellentétben - úgy tűnik - mégis EP-képviselő akar lenni Magyar Péter? A kérdésről látszólag megszavaztatja a támogatóit, a szavazásnál azonban csak a képviselői mandátum felvétele melletti érveket hozott fel. A témában a Vezércikk vendégei is véleményt mondtak.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Elfogtak egy Németországban körözött férfit Siklóson

Elfogtak egy Németországban körözött férfit Siklóson

Elfogtak egy 39 éves férfit Siklóson, akit Németországban köröztek emberrablás és túszejtés, fegyveres rablás, valamint más súlyos bűncselekmények miatt - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda hétfőn a police.hu oldalon.
Mától országos ellenőrzést tart az utakon a rendőrség

Mától országos ellenőrzést tart az utakon a rendőrség

Mától egy hétig országos ellenőrzést tart az utakon a rendőrség, hogy kiszűrjék az alkohol vagy drog hatása alatt, ittas vagy bódult állapotban volán mögé ülőket - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata a police.hu oldalon.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!