2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:10

Kék hírek

Szerelemre vágyik Tánczos Gábor, de édesanyja még dolgozni sem engedi

Barátnőre vágyik Tánczos Gábor, a körmendi gyermekgyilkosságért elítélt férfi. 9 év és 9 hónapot töltött börtönben, míg 2008. január 20-án jó magaviselete miatt nem kellett letöltenie az eredetileg kiszabott 13 éves börtönbüntetését, feltételesen szabadlábra helyezték. Jelenleg a nyugdíjas édesanyjával él.

  • Szerelemre vágyik Tánczos Gábor, de édesanyja még dolgozni sem engedi

Tánczos Gábor a társadalom hasznos tagja szeretne lenni, de az édesanyja nem engedi dolgozni menni. A 43 éves férfi állítása szerint ártatlanul ült 9 év és 9 hónapot börtönben, amiért a bíróság ítélete szerint megölte a 11 éves Zsófikát. A bűncselekményt az akkor 19 éves férfi a rendőröknek többször beismerte, de a bíróságon visszavonta vallomását, és azóta következetesen hangoztatja ártatlanságát.

Tánczos 2008. január 20-án hagyhatta el a fegyintézetet, ahonnan édesanyja körmendi lakására ment. Azóta is ketten élnek. Egyesek szerint teljesen elszigetelten a társadalomtól, de ők ezt tagadják.

– Ha nagyon muszáj, kilépünk az utcára, szavazni is elmentünk – mondta a Bors­nak Gyöngyike, és hozzátette: azért látják őket ritkán a köztereken, mert mindketten betegek, ráadásul tudják, hogy nem mindenki szimpatizál velük. Ezután Gábor vette át a szót.

– Sokan hazudoznak rólam, de őket majd Isten megbünteti. Ha olvasnák a Bibliát, ahogy én is teszem, akkor tisztában lennének ezzel – fakadt ki a férfi.

Tánczost az elmúlt évek nagyon megviselték.

– Gábor fűzőt visel, mert gerincbetegségben szenved. Én több műtéten átestem, daganatos betegségekben is szenvedek. Gyakran azt sem tudom, megérem-e a következő napot – magyarázta az édesanya, és hozzátette: a fia ugyan szeretne hozzájárulni az életükhöz, de túlságosan félti a gyermekét.

– Jobb, ha itthon marad. Nem vakarózik a szobájában, hanem állandóan képzi magát. Nyelveket tanul, és jogi anyagokat tanulmányoz. Büszke is vagyok rá – fejtegette Gyöngyike.

Tánczos a magánéletéről nem szeretett volna bővebben beszélni, de annyit elárult, vágyik a szerelemre.

 Természetesen vágyom azokra a dolgokra, melyekre bárki más. Szeretnék barátnőt, családot, de egyelőre nem tudható, hogy ezek az álmok mikor válnak valóra– mondta Gábor.

 

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Amerika 10 éve védelmi megállapodást kötött Ukrajnával + videó

Amerika 10 éve védelmi megállapodást kötött Ukrajnával + videó

A Napi aktuális vendége Somkuti Bálint biztonságpolitikai szakértő, MCC volt, akivel Velkovics Vilmos műsorvezető többek között Somkuti új könyvéről, a NATO Ukrajna missziójáról beszélgettek, de szó volt arról is, hogy Amerika 10 éve védelmi megállapodást kötött Ukrajnával, illetve, hogy 50 millió dollárral támogatja az év végéig Washington Kijevet.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!