2024. 02. 22. Csütörtök Gerzson napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Kék hírek

Szabálytalan rakományrögzítés miatt szűrték ki a forgalomból

A rendőrök a tehergépjármű ellenőrzése során számtalan hiányosságot tapasztaltak.

  • Szabálytalan rakományrögzítés miatt szűrték ki a forgalomból

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság M7 Autópálya Alosztályának járőrei 2022. október 26-án 10 óra 15 perc körül az M7-es autópálya, Budapest irányába vezető oldalán figyeltek fel egy teherautóra, aminek nem megfelelően rögzítették a szállítmányát.

A rendőrök a tehergépjárművet megállították, amin az ellenőrzés során számtalan hiányosságot tapasztaltak. Az egyenruhások megállapították, hogy a tehergépjárművön levő P jelű rendszámot a sofőr jogosulatlanul használta, valamint érvényes menetlevéllel és a szállítmányozáshoz szükséges dokumentumokkal sem rendelkezett. A pótkocsi műszaki érvényessége 2 éve lejárt, arra a rakományt nem megfelelően rögzítették, a vontató szélvédőjének a jobb oldala be volt törve, fényszórói mosószivaccsal voltak kitámasztva, továbbá a fedélzeti menetíró készülékbe sem volt adatrögzítő lap behelyezve.

A járőrök a jármű hatósági jelzését a helyszínen elvették, a sofőrt elfogták és a Gárdonyi Rendőrkapitányságra előállították. Az elkövetett jogsértések miatt az 57 éves férfival szemben szabálysértési, közigazgatási és büntetőeljárást kezdeményeztek.

police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar- Sznúker világbajnok + videó

Radar- Sznúker világbajnok + videó

A 17 éves magyar játékos nyerte meg az albániai Golemben rendezett ifjúsági sznúker-világbajnokságot. Révész Bulcsút otthonában látogattuk meg.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!