2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Kék hírek

Sorra törte fel éjszaka az autókat egy budapesti férfi, videóra vették

A csepeli rendőrök egy órán belül elfogták azt a férfit, aki egy éjszaka alatt több autóból is megpróbált lopni.

  • Sorra törte fel éjszaka az autókat egy budapesti férfi, videóra vették

Egy 31 éves férfi 2022. május 31 és június 1. közötti éjszaka több autóból is lopni akart.

2022. május 31-én este fél 12 körül próbálkozott az első autóval, aminek az ajtaját kinyitotta, át is kutatta az autót, de ekkor még nem vitt el semmit.

A következő autóra éjfél körül csapott le. A furgon utasteréből ELLOPOTT EGY FOGÓT ÉS EGY LÉZERES TÁVOLSÁGMÉRŐT.

Az autó csomagterének ajtaját is megpróbálta kinyitni, de csak a kilincset tudta letörni. Erről az esetről egy környékbeli lakos felvételt is készített, amelyet a rendőrségnek is elküldött.

Az utolsó állomására hajnali fél egy körül került sor. Ekkor ismért átkutatott egy autót a zsákmány reményében, de ezúttal üres kézzel távozott.

A XXI. kerületi rendőrök a feltételezett elkövetőt, a 31 éves F. Tibort egy órán belül elfogták. A nyomozók a férfit egyrendbeli lopás bűntett, valamint kétrendbeli lopás vétség kísérlete miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!