2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Vezércikk 05:00

Kék hírek

"Sokkot kaptam, amikor a rendőrök felébresztettek, hogy nézzek bele a baba koporsójába"

A rendőrség azt kérte a nagypapától, nyissa ki a koporsót.

Álmából ébresztette fel a rendőrség a nagypapát és arra kérték, nézzen bele egy gyerekkoporsóba. A régiséggyűjtő, John Long (68) mókás és szokatlan gyűjteményének részeként tartotta a koporsót Killingworthben, Newcastle-ben.John bevallottan a horror szerelmese, de félelem fogta el, amikor a rendőrök kopogtattak nála.

A háromgyermekes nagypapa azt mondta a Newcastle Chronicle -nak, hogy megdöbbent, amikor rájött, hogy valaki feljelentette, amiért a házában volt az ártalmatlan koporsó. 

"Régiséggyűjtő és hatalmas horrorrajongó vagyok, így rengeteg különféle holmi van a házamban. Vannak, akik azt mondják, hogy nem kellene ilyesmi a házamban, de én nem látok benne semmi kivetnivalót. Reggel 7:50-kor felébresztettek a rendőrök, a szívem hevesen kalapált" - mesélte John.

"A koporsó a hálószobám sarkában volt, és ki kellett nyitnom, hogy megmutassam, mi van benne. Volt benne egy baba, belenéztek, és nagyon elégedettek voltak vele, így elmentek. A tiszt kedves volt, de nagyon kínos volt az egész."

A férfit nagyon felzaklatta az eset, aludni sem bírt még aznap éjjel sem. Mint mondta, bűnözőnek érezte magát, pedig ártatlan dolgokat művel. A rendőrség köszönetet mondott a közösség azon tagjának, aki „jóhiszeműen” tette a bejelentést, és megerősítette, hogy John otthonában „semmi kellemetlenséget” nem találtak.

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk - Újabb kínos üggyel kell szembesülnie Magyar Péternek + videó

Vezércikk - Újabb kínos üggyel kell szembesülnie Magyar Péternek + videó

Kétes üzleti ügyei mellett újabb részletekre derült fény Deák Boldizsár múltjából. A Tisza Párt alelnöke, akivel Magyar Péter összeállt politikusi karrierje érdekében, ügynök és besúgó lehetett. Az újabb fejleményekről Kacsoh Dániel, Pindroch Tamás és Lentulai Krisztián is elmondják véleményüket a Vezércikkben.
Már zajlik Irán és Izrael háborúja + videó

Már zajlik Irán és Izrael háborúja + videó

Az Irán által támogatott Hezbollah libanoni síita fegyveres szervezet több tucat rakétát lőtt ki izraeli állásokra. Az egyre mérgesedő iráni és izraeli konfliktusról Kovács Tamás, az NKE Rendészettudományi Kar Rendészetelméleti és Történeti Tanszékének egyetemi docense beszélt a HírTV stúdiójában. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!