2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Kék hírek

"Sokkot kaptam, amikor a rendőrök felébresztettek, hogy nézzek bele a baba koporsójába"

A rendőrség azt kérte a nagypapától, nyissa ki a koporsót.

Álmából ébresztette fel a rendőrség a nagypapát és arra kérték, nézzen bele egy gyerekkoporsóba. A régiséggyűjtő, John Long (68) mókás és szokatlan gyűjteményének részeként tartotta a koporsót Killingworthben, Newcastle-ben.John bevallottan a horror szerelmese, de félelem fogta el, amikor a rendőrök kopogtattak nála.

A háromgyermekes nagypapa azt mondta a Newcastle Chronicle -nak, hogy megdöbbent, amikor rájött, hogy valaki feljelentette, amiért a házában volt az ártalmatlan koporsó. 

"Régiséggyűjtő és hatalmas horrorrajongó vagyok, így rengeteg különféle holmi van a házamban. Vannak, akik azt mondják, hogy nem kellene ilyesmi a házamban, de én nem látok benne semmi kivetnivalót. Reggel 7:50-kor felébresztettek a rendőrök, a szívem hevesen kalapált" - mesélte John.

"A koporsó a hálószobám sarkában volt, és ki kellett nyitnom, hogy megmutassam, mi van benne. Volt benne egy baba, belenéztek, és nagyon elégedettek voltak vele, így elmentek. A tiszt kedves volt, de nagyon kínos volt az egész."

A férfit nagyon felzaklatta az eset, aludni sem bírt még aznap éjjel sem. Mint mondta, bűnözőnek érezte magát, pedig ártatlan dolgokat művel. A rendőrség köszönetet mondott a közösség azon tagjának, aki „jóhiszeműen” tette a bejelentést, és megerősítette, hogy John otthonában „semmi kellemetlenséget” nem találtak.

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!