2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Kék hírek

Sokkot kapott a kisfiú, a házat sem hajlandó elhagyni, miután egy férfi autóval üldözte

A 10 éves kisfiú eset óta még mindig fél elhagyni a házat.

  • Sokkot kapott a kisfiú, a házat sem hajlandó elhagyni, miután egy férfi autóval üldözte

Rémisztő történet látott napvilágot, miszerint egy 10 éves walse-i kisfiú a barátaival játszott a közeli patak partján, amikor oda lépet hozzájuk egy férfi, hogy azonnal menjen el onnan, mert magántulajdon, ahol játszanak. 

„Csak játszottak, ugráltak egy patak parton”- mesélte az anyuka. 

A gyerekek megpróbáltak elszaladni a helyszínről, de a dühös férfi kergetni kezdte őket, először gyalog, majd amikor nem találta őket kocsiba szállt és azzal üldözte a kicsiket. Riley szinte sokkos állapotba volt amikor haza ért. Az iskolás fiú elmesélte édesapjának mi történt, aki szeretett volna megbizonyosodni a történet valódisággáról, ezért, amikor édesanyja is hazaért autóba szálltak és végig mentek az útvonalon, ahol a férfi a kisiskolásokat üldözte. 

Amikor hazaértem, még mindig remegett, csak dadogott- nyilatkozta Charlotte Reffold, Riley édesanyja 

A dühös anyuka szeretné felhívni az emberek figyelmét, arra, hogy senkinek nincs joga gyerekekre támadni, és üldözni őket. A 10 éves kisfiú eset óta még mindig fél elhagyni acsaládi házat. 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Kilép az Európai Néppártból a KDNP, ha felveszik a Tisza Pártot + videó

Kilép az Európai Néppártból a KDNP, ha felveszik a Tisza Pártot + videó

A Napi aktuális vendége Pócza István a Batthyány Lajos Alapítvány szakmai programvezetője volt, akivel Velkovics Vilmos műsorvezető többek között ezekről a témákról beszélgetett: agresszívan lökdösődött Manfred Weber munkatársa, amikor a néppárt elnökét akarták kérdezni, kilép az Európai Néppártból a KDNP, ha felveszik a Tisza Pártot.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!