2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:10

Kék hírek

Sokkoló dologra jött rá a kómából felébredő lány

Bizarr történetet osztott meg egy fiatal lány TikTokon.

  • Sokkoló dologra jött rá a kómából felébredő lány

A 25 éves ausztrál Brie Duval négy éve élt barátjával Kanadában, amikor 2021. augusztus 29-én, egy barátaival töltött éjszaka után fejjel előre lezuhant egy parkolóházból. A nőt mentőhelikopterrel szállították kórházba, ahol traumás agysérüléssel és többszörös csonttöréssel lélegeztetőgépre kapcsolták.

A túlélésre mindössze 10 százalék esélye volt, de csodával határos módon javulni kezdett az állapota és négy hét elteltével felébredt a kómából.

Az emlékei azonban ekkor még nem tértek vissza, amnéziás volt, további két hónapnak kellett eltelnie, mire elkezdett visszaemlékezni a kómát megelőző életére. Amikor az orvosok kezébe adták a telefonját, beugrott neki, hogy négy éve együtt él egy férfival. Brie első dolga volt, hogy felhívja a párját, azonban amikor feloldotta a készüléket, felugrott egy üzenet egy idegen nőtől, amelyben tájékoztatta Briet, hogy a barátja már vele van kapcsolatban és össze is költöztek, továbbá megkérte, hogy ne vegye fel vele a kapcsolatot – írja a New York Post.

„Amióta kórházban vagyok egy szót sem hallottam felőle, teljesen magamra hagyott”– mondta a nő, aki a kóma után még öt hónapot töltött kórházban. 

 

„Az elmúlt időszak nagyon nehéz volt mentálisan. Próbálom feldolgozni a történteket, a balesetet, és a párkapcsolatom végét is” – mondta Brie. 

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Amerika 10 éve védelmi megállapodást kötött Ukrajnával + videó

Amerika 10 éve védelmi megállapodást kötött Ukrajnával + videó

A Napi aktuális vendége Somkuti Bálint biztonságpolitikai szakértő, MCC volt, akivel Velkovics Vilmos műsorvezető többek között Somkuti új könyvéről, a NATO Ukrajna missziójáról beszélgettek, de szó volt arról is, hogy Amerika 10 éve védelmi megállapodást kötött Ukrajnával, illetve, hogy 50 millió dollárral támogatja az év végéig Washington Kijevet.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!