2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Kék hírek

SMS-ben zaklatta diákjait a katolikus suli kéjenc tanárnője

A katolikus iskola bálján még hozzá is dörgölőzött egy diákjához.

  • SMS-ben zaklatta diákjait a katolikus suli kéjenc tanárnője

A 39 éves Julie Kinsey Hoover egy diákjának szexuális tartalmú üzeneteket küldött, míg egy másik, 17 éves tinit alkoholfogyasztásra biztatott, és még hozzá is dörgölőzött a floridai keresztény iskola bálján.

 

A nőt, aki 2008 óta tanított az intézményben, a történtek után letartóztatták – írja a Daily Star. A vesztét az okozta, hogy az üzeneteit meglátta az egyik kiszemeltje édesanyja, aki jelentette is a látottakat. A pikáns felhívásokat Julie már március óta küldözgette, de valószínűleg nem sikerült becserkésznie a fiút, később ugyanis másnál próbálkozott.

A nőnek a szexuálisan erősen túlfűtött üzenetein kívül egy másik tini zaklatása miatt is felelnie kell. Ő állítja, a tanárnő egy iskolai bálon megpróbálta leitatni, majd tánc közben neki rázta a fenekét, és többször hozzá is dörgölte hátsó felét. A fiatalok által elmondottakat több tanú is megerősítette, az ügyben tart a nyomozás - írta a Metropol.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!