2024. 06. 22. Szombat Paulina napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Híradó 19:00

Kék hírek

Robbantással fenyegetett – 3 órán belül kattant rajta a bilincs

A fővárosi rendőrök néhány óra alatt azonosították és elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint robbantással fenyegetett meg egy újbudai üzletközpontot.

  • Robbantással fenyegetett – 3 órán belül kattant rajta a bilincs

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. Kerületi Rendőrkapitánysága közveszéllyel fenyegetés bűntett gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen, aki 2022. június 7-én 20 óra körül egy VIII. kerületi telefonfülkéből tárcsázta a segélyhívót, hogy közölje: bombát helyezett el egy XI. kerületi plázában.

A Budapesti Rendőrfőkapitányság Bűnügyi Főosztály Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói és a VIII. Kerületi Rendőrkapitányság Keleti Pályaudvari Rendőrőrs egyenruhásai azonnal megkezdték a fenyegető kézre kerítését. A gyors csapatmunka során beszerzett adatok alapján a rendőrőrs szolgálatirányító parancsnoka személyismeretének köszönhetően a 38 éves T. Zoltánként azonosította az elkövetőt. A férfit a Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói 2022. június 7-én 22 óra 30 perckor fogták el a XI. kerületi Móricz Zsigmond körtéren, majd előállították a kerületi rendőrkapitányságra. A rendőrök robbantásra alkalmas eszközt nem találtak.

T. Zoltánt az újbudai nyomozók közveszéllyel fenyegetés bűntett gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, valamint őrizetbe is vették.  A férfi a terhére rótt bűncselekmény elkövetését beismerte, vallomásában pedig elmondta, hogy barátnője, akivel korábban összeveszett, a kérdéses üzletközpontban dolgozik, és így akart bosszút állni rajta.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!