2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Kék hírek

"Rettegek és sebezhetőnek érzem magam" - megerőszakolták a 15 éves lányt a strandon

A mélyvízbe rángatta a fiatal férfi és ott kegyetlenkedett a halálra rémült lánnyal.

Olyan szörnyűséget kellett átélnie egy mindössze 15 éves tinédzser lánynak, ami egy életre szóló traumát okozott neki. Az egész azzal kezdődött, hogy a lány a haverjaival élvezte a strandon töltött napot, amikor állítólag a labdája egy férfi előtt landolt, aki visszadobta azt.

A 18 éves férfi kihasználva a helyzetet beszélgetésbe elegyedett a diákkal a dorseti Bournemouth tengerpartján. Egy váratlan pillanatban megragadta és a mély víz felé kezdte vonszolni, ahol megerőszakolta. A zsúfolt partszakasz miatt, állítólag senki nem vette észre mi történik – írja a Mirror.

„Sírva fakadtam, még a mai napig is sírók ha eszembe jut. Mióta ez történt, sokat változtam. Nem bírok kimozdulni, rettegek és sebezhetőnek érzem magam. Annyira félek, hogy az emberek elítélnek a történtek miatt. Nem én ezt nem kértem” – árulta el a fiatal lány.

A támadót letartóztatták és vádat emeltek ellene. Őrizetbe vétele után, azonban óvadék ellenében szabadon engedték. A nyomozás és a tárgyalás még jelenleg is folyamatban van. 

Ripost

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!