2024. 02. 28. Szerda Ákos, Bátor napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Háború Ukrajnában 05:00

Kék hírek

Részegen gázolt kerékpárosokat egy férfi Tolnán, egy gyermek súlyosan megsérült

Vasárnap történt a szörnyű baleset.

  • Részegen gázolt kerékpárosokat egy férfi Tolnán, egy gyermek súlyosan megsérült

Személyi sérüléses balesetről tettek bejelentést május 8-án 15 óra körüli időben Tolnáról – írja a TEOL. Egy 51 éves helyi férfi közlekedett autóval  a város belterületén Tolna-Mözs felől a központ irányába, amikor ismeretlen okból áttért a szemközti sávba.

Áthajtott az úttesten kialakított kerékpársávon és az útpadkán elütötte a Fadd felől Tolna-Mözs irányába szabályosan közlekedő, és előle jobbra kitérni szándékozó kerékpárosokat.

Közülük egy kiskorú súlyosan, míg egy felnőtt könnyebben sérült. A sofőrnél a szonda pozitív értéket mutatott, így őt kollégáink előállították mintavételre.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Így románosítják el ma Nagyváradot

Így románosítják el ma Nagyváradot

Balázs D. Attila író, újságíró Szent László városának elrománosításáról írt mérföldkőnek számító cikket az Országépítő című folyóirat internetes oldalán. A szerző szerint mára nem csak Marosvásárhely, vagy Kolozsvár, de Nagyvárad is „műveleti területnek” számít Erdélyben.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!