2024. 06. 23. Vasárnap Zoltán napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 07:00

Kék hírek

Rejtélyes eset: Holtan találták a kollégium padlóján a diáklányt

Az elsőéves egyetemista hallgató holttestére múlt pénteken találtak rá a műszaki egyetem kollégiumában.

  • Rejtélyes eset: Holtan találták a kollégium padlóján a diáklányt

Az elsőéves diáklány holttestére péntek reggel bukkant a lány barátja, aki azért ment a a Szlovák Műszaki Egyetem kollégiumába, hogy megnézze, mi van vele, mivel nem vett fel a telefonját. A 21 éves ukrán állampolgárságú Maria kollégiumi szobájának padlóján feküdt, amikor a barátja rátalált. Első pillantásra semmi sem utalt arra, hogy valaki más olthatta ki az életét, inkább úgy tűnt, hogy hirtelen fellépő egészségügyi szövődmények okozták a halálát, a testén sem voltak erőszakra utaló jelek

Az utólagos rendőrségi vizsgálat során azonban kiderült, hogy az elhunyt diáklány valójában megfulladt, a nyakán viszont nem voltak fojtogatásra utaló nyomok, tehát valószínűleg egy párnával ölhették meg.

A hatóságok elfogták és letartóztatták a gyilkossággal gyanúsított fiatal férfit, ám mivel a nyomozás még jelenleg is tart, további információkat nem adtak ki róla - írja az Újszó. 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem: Szerelem + videó

Szélesvásznú történelem: Szerelem + videó

1971-ben Darvas Lili, Törőcsik Mari és Darvas Iván főszereplésével, Makk Károly rendezésében mutatták be a Cannes-ben a zsűri nagydíjával is kitüntetett Szerelem című filmet. A Szélesvásznú történelem adásában Bencze Ilona Jászai Mari-díjas színművésznővel és Lukácsy György filmkritikussal beszélgettünk a magyar filmtörténelem egyik legfontosabb alkotásáról.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!