2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Kék hírek

Rács mögött az óbudai sorozatbetörő

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. Kerületi Rendőrkapitányság munkatársai 2022. szeptember 26-án Erzsébetvárosban fogták el azt a férfit, a megalapozott gyanú szerint az elmúlt években több betörést követett el Óbudán.

  • Rács mögött az óbudai sorozatbetörő

Volt olyan ház, ahova az elkövető háromszor is visszament; első alkalommal pénzt és iratokat vitt magával, másodszor a megszólaló riasztó miatt üres kézzel menekült el, míg harmadjára rátámadt az ott lakó nőre, a padlóhoz szorította és a pénzét követelte. Végül a férfi 700 ezer forinttal és ékszerekkel együtt távozott. 

Az eljárás során az óbudai nyomozók további kilenc, a kerületben elkövetett betörésről szereztek tudomást. Két esetben a tulajdonosok megzavarták a tettest, aki késsel vagy baltával megfenyegette, megütötte, majd a wc-be, illetve a kamrába zárta őket. 

A megtámadott asszonyok könnyű sérüléseket szenvedtek.

A bűncselekmény-sorozat most elfogott feltételezett elkövetőjét, a 46 éves K. Istvánt a III. Kerületi Rendőrkapitányságon rablás, személyi szabadság megsértése és lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, melyet a bíróság 2022. szeptember 28-án elrendelt. A rendőrök vizsgálják, hogy a gyanúsított összefüggésbe hozható-e további bűncselekmények elkövetésével. ​

police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!