2024. 04. 14. Vasárnap Tibor napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - Szerelmes biciklisták

Következik:

Híradó 12:00

Kék hírek

Rablás miatt bűnügyi őrizetben

A győri rendőrök rövid időn belül elfogták a feltételezett elkövetőt.

  • Rablás miatt bűnügyi őrizetben

A Győri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 29 éves budapesti lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2022. szeptember 8-án 11 óra után Győrben, a vasúti pályaudvarhoz közeli parkban padon üldögélő, általa látásból ismert két személyhez odasétált, és pénzt követelt tőlük.

A győri ismerősök, egy 25 éves nő és egy 28 éves fiatalember nem teljesítette az általuk ismert, Győrben tartózkodó férfi kérését, aki ezt követően hirtelen mozdulattal elvette a fiatal nőtől a mobilkészülékét, majd közölte akkor ezt eladva lesz pénze.

A három személy között szóváltás alakult ki, a győri fiataloknak azonban a gyanúsított nem adta vissza a készüléket. A férfi  nála lévő cipőből húzott elő egy kést, majd azt először a nő nyakához közel tartva, aztán a fiatal férfi felé hadonászva követelt továbbiakban is pénzt. A nő ijedtében elszaladt a parkból, és segítséget hívott. A kialakult helyzet közben az elkövető kiabált a győri férfival, és a parkban a nő által hátrahagyott táskából készpénzt vett ki.

Miután a pénzt megszerezte elindult a pályaudvar felé, de a fiatal továbbiakban is kérte vissza a gyanúsítottól a telefont. Ezt követően ő a férfit többször a fején megütötte és a készüléket szándékosan földhöz vágta, amely össze is tört.

A rendőrök a bejelentést követően rövid idő alatt beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 29 éves férfit. A helyi rendőrkapitányságra történő előállítást követően, a nyomozók a budapesti fiatalt gyanúsítottként hallgatták ki, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

 

 Police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!