2024. 02. 25. Vasárnap Mátyás napja
Jelenleg a TV-ben:

Szomszédaink a magyarok - Auzstria, Horvátország, Szlovénia

Következik:

Radar 00:05

Kék hírek

Öt év fegyházat kapott egy somogyi férfi, mert fel akarta gyújtani élettársát

Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés kísérlete miatt jogerősen öt év fegyházbüntetésre ítélt a Pécsi Ítélőtábla egy somogyi férfit, aki tavaly nyáron benzinnel leöntötte és fel akarta gyújtani élettársát - tájékoztatta a Pécsi Fellebbviteli Főügyészség kedden az MTI-t.

  •  Öt év fegyházat kapott egy somogyi férfi, mert fel akarta gyújtani élettársát

Az egyik somogyi településen élő férfi tavaly júniusban családtagjaival felújítási munkát végzett otthonában, majd délután ittasan vitatkozni kezdett élettársával, aki el akart költözni tőle. A feldühödött férfi felkapott egy benzines flakont és a tartalmát élettársa fejére, ruházatára locsolta.

A nő elfutott, telefonon kért segítséget, és a ház előtt, az utcán várakozott. Azt végül a helyszínre érkező rendőrök akadályozták meg, hogy a férfi egy parázsló cigarettacsikket a nőre pöcköljön, és a másik kezében szorongatott öngyújtóját is elvették - ismertették. Az első fokon eljáró Kaposvári Törvényszék korábbi ítélete ellen a védelem felmentésért fellebbezett. A vádhatóság a határozat helybenhagyására tett indítványt, és az ítélőtábla ennek megfelelően döntött.

MTI 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Bayer show - A NATO ma már nem védelmi, hanem támadó erő + videó

Bayer show - A NATO ma már nem védelmi, hanem támadó erő + videó

Kell-e NATO és ha igen, akkor minek? - tette fel a kérdést Földi László titkosszolgálati szakértő a Bayer show-ban. Az egykori hírszerző emlékeztetett, évekkel ezelőtt a magyar kormány is felvetette az európai fegyveres erők felállítását az Észak-atlanti Szerződés Szervezete helyett. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

9 hónapos kisfiút keres a rendőrség

9 hónapos kisfiút keres a rendőrség

A Szolnoki Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi a 9 hónapos Balogh Krisztofer Laurent szolnoki lakost. A gyermek utolsó tartózkodási helyéről édesanyjával ismeretlen helyre távozott.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!