2024. 02. 22. Csütörtök Gerzson napja
Jelenleg a TV-ben:

Közelünkben a Kelet

Következik:

Napindító 04:00

Kék hírek

Németországból hozták haza a veszélyes magyar bűnözőt - videó

Egy kecskeméti dohányboltot rabolt ki a 23 éves férfi fegverrel. Ezután Németországba menekült. Elrejtőzni azonban nem tudott sokáig, pár hónap után elfogták. Már Magyarországon van.

  • Németországból hozták haza a veszélyes magyar bűnözőt - videó

Maszkkal az arcán, a kezében fegyverrel rabolt ki egy kecskeméti dohányboltot egy férfi a gyanú szerint. Mielőtt kilépett volna a boltból, még

ELTETTE AZ ALKALMAZOTT TELEFONJÁT, EGY TÁVIRÁNYÍTÓT ÉS EGY KULCSCSOMÓT.

A rendőrök nem sokkal később már tudták, hogy kit kell keresniük, és elfogatóparancsot adtak ki. Nem sokkal később azonban kiderült, hogy külföldre menekült, így európai és nemzetközi elfogatóparancsot is kiadtak.

VÉGÜL NÉMETORSZÁGBAN FOGTÁK EL,

és szerdán a Budapest Liszt Ferenc repülőtéren vették át az INTERPOL szakembereitől.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Üzenetet kapott az OBH-tól a fenyegetőző Gyurcsány + videó

Üzenetet kapott az OBH-tól a fenyegetőző Gyurcsány + videó

A Vezércikk mai adásában többi között szó volt Clark tábornok a Soros-hálózatot leleplező rejtélyes videójáról, a baloldal 860 millió forintba kerülő kéretlen sms-eiről, Gyurcsány fenyegetőzéséről és a bővítéspárti magyar EU-elnökségről.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!