2024. 06. 13. Csütörtök Antal, Anett napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Radar 23:45

Kék hírek

Nem volt érvényes jegye, ezért támadt rá a jegyvizsgálóra

A Keleti pályaudvaron szállt vonatra 2022. június 6-án reggel a 33 éves K. András. Mivel nem váltott jegyet, a kalauz felszólította, hogy szálljon le a szerelvényről, a férfi ekkor felugrott és többször megütötte őt.

  • Nem volt érvényes jegye, ezért támadt rá a jegyvizsgálóra

A jegyvizsgáló, a kocsiban tartózkodó többi utas segítségével feltartóztatta a férfit a rendőrök kiérkezéséig, akik elfogták és a Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitányságra előállították a 33 éves férfit.

A rendelkezésre álló adatok szerint a kalauz könnyebben sérült meg, őt a mentőszolgálat munkatársai további ellátásra kórházba vitték.

A nyomozók K. Andrást közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri + videó

Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri + videó

A Napi aktuális vendége Szalai Szilárd a Pesti Srácok újságírója és Sarkadi-Illyés Csaba az Economx újságírója volt, akikkel M. Dobos Marianne műsorvezető ezekről a témákról beszélgetett: A Tisza Párt az európai Néppárthoz csatlakozna, Vitézy Dávid: türelemmel várjuk az újraszámlálás eredményét, Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!