2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:00

Kék hírek

„Nem vagyok szívbajos, bármikor leszúrlak” – Késes rablót fogtak az V. kerületben

Fél órán belül elfogták a késsel fenyegető rablót.

  • „Nem vagyok szívbajos, bármikor leszúrlak” – Késes rablót fogtak az V. kerületben

Szóváltásba keveredett két férfi 2022. július 16-án éjjel, Budapest V. kerületében. Az egyik fiatal kést fogott a sértett nyakához és a zsebei kipakolására szólította fel .Leszúrással fenyegette áldozatát, amire a sértett a kérésnek eleget tett, és elővette zsebéből elektromos cigarettáját. 

A rablást a sértett védelmére kelő társai akadályozták meg, akik a késes támadót a helyszínről elküldték – írja a police.hu.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. Kerületi Rendőrkapitányság​ beosztottjai a 21 éves Z. Dávidot fél órán belül azonosították, majd a kerületi rendőrkapitányságra előállították. A feltételezett elkövetőt a nyomozók rablás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.​​


Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!