2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Napi aktuális 23:30

Kék hírek

Nem hitt a szemének a rendőr, aki megállította az utánfutós sofőrt

19-re húzott lapot az a 46 éves mohácsi férfi, aki egy aznap vásárolt utánfutót húzott autója után. A hiba csak az volt, hogy a pótkocsi műszaki érvényessége 21 éve lejárt, s pechjére nem messze otthonától bátai kollégánk megállította.

  • Nem hitt a szemének a rendőr, aki megállította az utánfutós sofőrt

A Bátaszéki Rendőrőrs körzeti megbízottja az 56-os főúton tartott álló ellenőrzést, amikor egy sárga színű pótkocsit húzó autó tűnt fel neki szeptember 7-én délután, ezért megállította. Ellenőrizte a sofőr, a kocsi és az utánfutó adatait is. Munkatársunk először azt hitte, rosszul lát, de nem.

A pótkocsi okmányában és a nyilvántartórendszerben talált adatok szerint annak műszaki érvényessége lejárt már több mint 21 éve.

A sofőr elmondta, hogy az utánfutót aznap vásárolta Székesfehérváron, s éppen Mohácsra tart vele.

Az adásvétel során az új tulajnak is feltűnt, hogy az utánfutó műszakija már jó régen lejárt, de mivel volt rá érvényes kötelező felelősségbiztosítás, ezért gondolta, hogy elindul vele haza, s majd otthon leműszakiztatja.

A rendőr a hihetetlennek tűnő intézkedés végén szabálysértési feljelentést tett a jármű vezetőjével szemben.

 

BpiAutósok

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk – Országjárásra indult Orbán Viktor + videó

Vezércikk – Országjárásra indult Orbán Viktor + videó

Országjárásra indult Orbán Viktor. Eközben Donáth Anna arra panaszkodott, hogy szerinte Magyar Péter támogatói elkezdtek fanatikusan és erőszakosan viselkedni. Holott a Momentum elnöke szerint mindannyiunk felelőssége, hogy „edukálják a követőiket". Hogy mit gondolnak erről a Vezércikk vendégei: Bencsik András, Boros Bánk Levente és Móczár Gábor, kiderült esti adásunkból.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!