2024. 06. 22. Szombat Paulina napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Csörte 09:05

Kék hírek

Nem akart fizetni, örömlányokat erőszakolt egy férfi Budapesten

Prostituáltakat látogatott, de a szex után rendszeresen megverte a lányokat, hogy visszaszerezze tőlük a pénzt. Az ügyben hamarosan a bíróság szolgáltat igazságot.

  • Nem akart fizetni, örömlányokat erőszakolt egy férfi Budapesten

A vádlott 2019 augusztusától rendszeresen létesített szexuális kapcsolatot prostituáltakkal. Több esetben megverte a sértetteket a szexuális szolgáltatás díjának visszaszerzése végett, de többször előfordult az is, hogya szolgáltatást megtagadó nőket szexuálisan bántalmazta.

Az ügyészség a vádlottat rablás bűntettével, 2 rendbeli szexuális erőszak bűntettével, 2 rendbeli szexuális erőszak bűntettének kísérletével, aljas indokból, felfegyverkezve elkövetett személyi szabadság megsértése bűntettével, valamint 2 rendbeli súlyos testi sértés bűntettének kísérletével vádolja.

A férfi kedden védekezhet a Pesti Központi Kerületi Bíróságon.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!