2024. 02. 29. Csütörtök Elemér napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:00

Kék hírek

Négyéves lánya szeme láttára erőszakolta meg a kamaszfiú az édesanyát

Egy 14 éves fiút és társát gyanúsítják a szörnyűséggel.

  • Négyéves lánya szeme láttára erőszakolta meg a kamaszfiú az édesanyát

Egészen döbbenetes és erőszakos bűncselekmény miatt nyomoz a rendőrség. Egy 23 éves édesanya New York-i otthonába rontott be egy 14 éves kamasz és bűntársa. Míg a másik fiú az értékek miatt kutatta át a lakást, addig a tini rárúgta a nőre a hálószoba ajtaját, az ágyra szorította, fojtogatni kezdte és megerőszakolta. Az sem különösebben zavarta, hogy ott volt a szobában a nő négyéves kislánya, aki gyakorlatilag végignézte az egész támadást és erőszakot.

A fiú ezt követően megpróbálta a kislányt kirángatni a hálóból, ám az anya rátámadott. Végül a kislányt az ágyra hajítva az anyát rángatta ki a szobából, majd egy késsel először az arcán vágta meg, majd pedig mellkason szúrta.

A tettest az április 19-én történt támadást követően nem sokkal elfogták, társát azonban még most is keresik.

Raymond Tierney kerületi ügyész az eset kapcsán hangsúlyozta, hogy nem csak annak különösen erőszakos mivolta aggasztó, de az elkövető rendkívül fiatal kora is. 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!