2024. 06. 25. Kedd Vilmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:10

Kék hírek

Negyedórán belül elfogták a verekedőt

A kőbányai rendőrök bíróság elé állítási javaslattal küldték meg az iratokat az ügyészség részére.

  • Negyedórán belül elfogták a verekedőt

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást indított egy férfi ellen, aki 2022. március 29-én hajnalban az Örs vezér terén egymás után három férfit is megütött. Egyiküket egy vita hevében ököllel ütötte arcon, a férfi ennek következtében súlyosan megsérült - eltört az orra.

A második esetben egy lépcsőn várakozó fiatalembert, harmadjára pedig egy közelében elhaladó gyalogost pofozott meg; ők nem sérültek az eset következtében.  

A kőbányai rendőrök negyedórán belül a helyszínen elfogták a 34 éves L. Zoltánt, akit súlyos testi sértés bűntett és garázdaság vétség miatt hallgatták ki, mely során beismerő vallomást tett. Azzal magyarázta tettét, hogy fölbosszantották. ​A rendőrök a férfi őrizetbe vétele mellett bíróság elé állítási javaslattal küldték meg az iratokat az illetékes ügyészség részére.

police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!