2024. 02. 22. Csütörtök Gerzson napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:30

Kék hírek

Milliók kerültek elő egy ceglédi kútból

Lopás megalapozott gyanúja miatt indult eljárás egy ceglédi férfivel szemben a Nagykőrösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán.

  • Milliók kerültek elő egy ceglédi kútból

November 9-én, szerdán reggel egy nagykőrösi telephelyre rendőröket hívtak, miután szembesültek vele, hogy

KÉT SZÉFET VALAKI KITÉPETT A FALBÓL ÉS A PÉNZZEL EGYÜTT ELVITTE.

A rendőrök már a helyszínen gyanították, hogy olyan tolvajt kell keresniük, aki hozzáférhetett a raktár kulcsához, mivel az ajtót ugyanis úgy nyitotta ki, hogy az nem sérült meg. Kihallgatták a telephely alkalmazottjait. A válaszaikból derült ki számukra,

HOGY EGY 33 ÉVES, CEGLÉDI FÉRFI LEHETETT A TOLVAJ.

Őt is kikérdezték tanúként, aztán hamar gyanúsítottá vált. S. Zoltán kezdetben hazudott a rendőröknek, majd rájött, hogy elég bizonyítékot gyűjtöttek össze ellene és beszélni kezdett. A férfi, ahogy mondani szokták: "feltáró jellegű beismerő vallomást" tett. Még azt is megmutatta, hová dugta el a trezorokat és hol találják a rendőrök a betörésnél használt ruháját.

Kiderült, hogy aznap este veszekedtek az élettársával, ami után a férfi beült a bérelt kocsijába és átment vele Nagykőrösre. Leparkolt volt munkáltatója telephelyének közelében, begyalogolt a kapun és elbújt. Megvárta, amíg a volt raktáros kollégái végeznek a pakolással. "Hajnali 4 körül tisztult a levegő, ekkor kulcsával nyitotta az ajtót,

MAJD AZ ELŐTÉRBEN LÉVŐ FASZEKRÉNYBEN SORAKOZÓ SZÉFEK KÖZÜL TALÁLOMRA KIVÁLASZTOTT KETTŐT, EGY VÉSŐVEL LEFESZÍTETTE,

hátizsákjába rakta, majd ahogyan befelé, úgy gyalogolt kifelé a kapun. Először egy árokba dobta táskáját, visszasétált a kocsihoz, majd hazafelé indulva felvette a hátizsákot" - írja a police.hu.

Kivette belőle a köteg pénzt, majd a szomszéd telken lévő kútgyűrűbe, műanyag flakonokat rádobálva elrejtette a hátizsákkal együtt. Már pirkadt, mire végzett, de ő nem hazament, hanem Budapestre indult. Menet közben, az M4 autóút mellett eldobálta a nadrágját, a felsőjét és a cipőjét, a kabátját pedig egy fővárosi hajléktalannak adta.

A NAGYKŐRÖSI RENDŐRÖK A KÚTGYŰRŰBŐL KISZEDTÉK A HÁTIZSÁKOT ÉS A SZÉFEKET.

Közel 3,4 millió forintot, vagyis az összes pénzt megtalálták. A gyorsforgalmi út mellet kihajított ruhadarabokat is összeszedték és begyűjtötték a bizonyítékraktárnak.

S. Zoltán megbánta amit tett. Azt mondta a nyomozóknak, csak jövőjét akarta anyagilag bebiztosítani a 318 darab bankjeggyel és négy érmével. A Nagykőrösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán lopás megalapozott gyanúja miatt indult az ügyben eljárás.

Origo

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar- Sznúker világbajnok + videó

Radar- Sznúker világbajnok + videó

A 17 éves magyar játékos nyerte meg az albániai Golemben rendezett ifjúsági sznúker-világbajnokságot. Révész Bulcsút otthonában látogattuk meg.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!