2024. 02. 25. Vasárnap Mátyás napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Bayer show 21:10

Kék hírek

Míg az anya bulizott, ágyhoz kötött hétéves gyermeke meghalt

A kicsi haláláért felelős gondatlan anyára életfogytig tartó börtönbüntetés vár.

  • Míg az anya bulizott, ágyhoz kötött hétéves gyermeke meghalt

A Texasban élő Lauren Kay Dean múlt hét szerdán bűnösnek vallotta magát a bíróságon saját kislánya halála ügyében. Döntését annak fényében hozta meg, hogy elkerülje a halálbüntetést – írja a Crime Online.

Halálra ítélte

A gondatlan asszony még 2020 januárjában hagyta magára otthonukban három gyermekét, hogy egy bárban bulizhasson. Mindeközben vélhetően egy szomszéd értesítette a rendőrséget, akik ki is szálltak, hogy ellenőrizzék, minden rendben van-e az ingatlanban élőkkel.

A nő addigra már otthon volt, így be is hívta a zsarukat, hogy azok a saját szemükkel láthassák, hogy senkinek sincs baja a lakásban, a rendőrök azonban odabenn hamarosan felfedezték a 7 esztendős, Down-kóros és gyermekbénulásban szenvedő kislány holttestét. A másik két, 3 hónapos és 5 éves gyerekkel minden rendben volt…

Az ügyészek egybehangzó véleménye szerint a kommunikálni képtelen, illetve csövön keresztül táplált gyermek azért halt meg, mert anyja magára hagyta, hogy inkább barátaival bulizhasson – halálra ítélve ezzel saját vérét.

Sosem szabadulhat

A 7 esztendős Jordynn Barrera édesanyját a bíróság életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélte kiskorú ellen elkövetett emberölés miatt, amit a bíró további 20 évvel toldott meg Dean másik két, életben maradt gyermeke veszélyeztetésére hivatkozva.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

9 hónapos kisfiút keres a rendőrség

9 hónapos kisfiút keres a rendőrség

A Szolnoki Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi a 9 hónapos Balogh Krisztofer Laurent szolnoki lakost. A gyermek utolsó tartózkodási helyéről édesanyjával ismeretlen helyre távozott.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!