2024. 06. 21. Péntek Alajos, Leila napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Kék hírek

Megütötte a buszsofőrt, aki felszólította a maszkviselésre

A Balassagyarmati Járási Ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt vádat emelt a Balassagyarmati Járásbíróságon egy 25 éves Nógrád megyei férfival szemben. Az elkövető egy távolsági busz sofőrjét bántalmazta azért, mert a férfi maszkviselési szabályok betartására szólította fel.

  • Megütötte a buszsofőrt, aki felszólította a maszkviselésre

A vádlott 2021 novemberében maszk nélkül szállt fel Szécsényben egy távolsági buszjáratra, ezért a sofőr megkérte őt a szabályok betartására. A férfi eleget tett ennek, majd  Magyargécig utazott. Itt a vádlott a leszálláskor számon kérte a buszsofőrt, mivel szerinte az a figyelmeztetéskor csúnyán beszélt vele, ezután kétszer ököllel megütötte. A buszsofőr az arcán nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Mivel a buszsofőr közfeladatot ellátó személy, az ügyészség a férfi ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak és könnyű testi sértés miatt emelt vádat. Az ügyészség felfüggesztett szabadságvesztés kiszabására, valamint arra tett indítványt, hogy a vádlott az eljárás során keletkezett közel 23.000 forint bűnügyi költséget is fizesse meg.

Az ügyben a Balassagyarmati Járásbíróság hoz döntést.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Célpont - A kampányidőszak legizgalmasabb jelenetei + videó

Célpont - A kampányidőszak legizgalmasabb jelenetei + videó

Véget ért a kampány, lezajlottak a választások. Az elemzők kielemezték az elemezni valót, szóval lassan beköszönt az úgynevezett uborkaszezon. A Célpontban most felidézzük a kampányidőszak legmeghökkentőbb, legfelháborítóbb, vagy éppen legviccesebb pillanatait.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!