2024. 06. 17. Hétfő Laura, Alida napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Sajtóklub 14:05

Kék hírek

Megtartotta az ügyfelek pénzét az üzletkötő, büntetőeljárást folytattak ellene

A Tapolcai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

  • Megtartotta az ügyfelek pénzét az üzletkötő, büntetőeljárást folytattak ellene

Az eljárás adatai szerint egy 48 éves balatonedericsi nő üzletkötőként dolgozott egy tapolcai biztosító társaságnál, ahol 2019. október és 2020. május közötti időszakban munkavégzése során a munkaadóját és több ügyfelét is megkárosította. A középkorú nő az ügyfelek által befizetett díjakat nem továbbította a biztosító társaság felé, azokat sajátjaként használta fel anyagi szükségletei fedezésére. A nyomozás során kiderült az is, hogy az asszony egy jogtalanul megszerzett nyugtatömbből kitépte a díjbeszedést igazoló oldalakat, majd a hiányzó lapok helyére egy másik, céges nyugtatömbből eltávolított lapokat ragasztott. Cselekményével a sértetteknek százezer forint összeget meghaladó kárt okozott. A nyomozók a balatonedericsi lakost gyanúsítottként kihallgatták, ellene sikkasztás vétség és bűntett, valamint magánokirattal visszaélés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytattak büntetőeljárást.

A Tapolcai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Elfogtak egy Németországban körözött férfit Siklóson

Elfogtak egy Németországban körözött férfit Siklóson

Elfogtak egy 39 éves férfit Siklóson, akit Németországban köröztek emberrablás és túszejtés, fegyveres rablás, valamint más súlyos bűncselekmények miatt - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda hétfőn a police.hu oldalon.
Mától országos ellenőrzést tart az utakon a rendőrség

Mától országos ellenőrzést tart az utakon a rendőrség

Mától egy hétig országos ellenőrzést tart az utakon a rendőrség, hogy kiszűrjék az alkohol vagy drog hatása alatt, ittas vagy bódult állapotban volán mögé ülőket - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata a police.hu oldalon.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!