2024. 06. 22. Szombat Paulina napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Kék hírek

Megszületett az ítélet R. Kelly ügyében: súlyos büntetést szabott ki a bíróság a világhírű énekesre

Harminc év börtönre ítélte a New York-i bíróság R. Kellyt szerdán.

  • Megszületett az ítélet R. Kelly ügyében: súlyos büntetést szabott ki a bíróság a világhírű énekesre

A chicagói énekes immár három éve előzetesben van, s több eljárás is folyik ellene, most nők és gyerekek ellen elkövetett szexkereskedelem és zsarolás miatt mondták ki bűnösnek – írja a BBC.

R. Kelly több mint 20 éven át működtetett egy hátborzongató rendszer, melyben – szupersztár státuszára támaszkodva – rajongóit, feltörekvő énekeseket, sőt kiskorú lányokat használt ki szexuálisan. Aktusairól időnként videófelvételt is készített.

Az ügyészség legalább 25 évet kért az R. Kelly-re, indoklásukban a több évtized alatt elkövetett bűnökre hivatkoztak.

A tárgyalás során több tanút is meghallgattak, elmondásuk szerint az énekes megígérte nekik, hogy beindítja a karrierjüket, később pedig fizikailag és szexuálisan is bántalmazta őket.

Az ügyészek indoklása szerint Kelly nem mutatott megbánást, és úgy gondolják, hogy az énekes meg van győződve róla, hogy zenész mivolta miatt – attól függetlenül, hogy tetteivel mennyi kárt okozott – a törvény nem sújthat le rá teljes szigorával.

Blikk.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Donáth Anna szerint a Pride az egyik legszebb ünnep

Donáth Anna szerint a Pride az egyik legszebb ünnep

A Pride-ra mindig úgy tekintettem, mint a remény diadalára a kilátástalanság felett, a szeretet diadalára a gyűlölettel szemben, az igazság diadalára a kirekesztés ellenében. A Pride elfogadás, öröm és tánc – olvasható Donáth Anna Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!