2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Kék hírek

Megszólalt egy szomszéd, súlyos dolgokat állít Berki Mazsiról

Újabb részletek láttak napvilágot Berki Krisztián utolsó napjairól.

  • Megszólalt egy szomszéd, súlyos dolgokat állít Berki Mazsiról

Berki Krisztián és Berki Mazsi házasságáról árultak el újabb, megdöbbentő részleteket azok a szomszédok, akik a házaspár IX. kerületi lakása mellett voltak szem- és fültanúi a hangos veszekedéseknek. A szomszédok állítása szerint kapcsolatuk megromlása miatt Mazsi csak ritkán fordult meg az épületben, ám akkor tőle volt hangos az egész társasház.

– Az alapján, amit Krisztiánból láttunk, mindig kedves, előzékeny és nyugodt volt. Amikor a felesége megjelent, akkor viszont dulakodás, üvöltözés és borzalmas ajtócsapkodás hallatszott ki a házból.

Mazsi ilyenkor üvöltözve pénzt követelt Berkitől. Utoljára Berki halála előtt két nappal járt a házban, akkor kihallatszott, hogy börtönnel fenyegeti. Ezt a ház több lakója is tanúsíthatja. Ezután nem sokkal Mazsi rendőröket is hívott a lakáshoz, de végül nélküle távoztak.

– Mazsi állítja, ő a végsőkig Berki mellett volt. Az utolsó hetekben biztosan nem. Borzalmasan viselkedett mások szeme láttára, ez véleményem szerint minden embert és minden férfit megviselne – fogalmazott a Blikknek az egyik szomszéd, aki a lapnak fotót és videót is küldött arról, amikor Mazsi ráhívta a rendőröket Berkire, néhány nappal a híresség halála előtt.

Egy másik szomszéd annak is fültanúja volt, hogy az eset után Berki az erkélyén sírt. Ez az utolsó, végzetes éjszakán történt.

 

Mazsi egyszer sem moderálta magát, magából kikelve, mocskos dolgokat üvöltözve fenyegette Berkit. Nem zavarta, hogy az egész ház zeng. A halála előtti este Berki az erkélyen panaszkodott valakinek, hogy Mazsi ráhívta a rendőröket. Sírt. Szerintem nagyon megviselte, ahogy a felesége bánt vele.

 

A szomszédok állításait a Budapesti Rendőr-főkapitányság kommunikációs osztálya is megerősítette.

– A IX. Kerületi Rendőrkapitányság járőrei 2022. május 3-án 15 óra 10 perckor intézkedtek, mert egy nő bejelentése szerint a férje megragadta a karját és megrángatta. A férfi elmondása szerint ő nem nyúlt a feleségéhez. A nő orvosi ellátást nem igényelt, könnyű testi sértés miatt azonban magánindítvánnyal élt, a kapitányság a keletkezett iratokat az illetékes ügyészségre küldte meg.

A lap megkereste Mazsit is, ám ő nem kívánt nyilatkozni az ügyben.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!