2022. 11. 27. Vasárnap Virgil napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Globál 09:10

Kék hírek

Megszólalt a szemtanú a Baross utcai bolti tragédiáról: ez történt, miután leszakadt a galéria

A szörnyű tragédia óriási robajjal járt, amit a szomszédos borbélyüzlet egyik dolgozója rögtön meghallott, és azonnal odasietett segíteni.

  • Megszólalt a szemtanú a Baross utcai bolti tragédiáról: ez történt, miután leszakadt a galéria

Szörnyű tragédia történt kedden Budapest VIII. kerületében. A Baross utcában leszakadt egy bolt galériája, maga alá temetve a boltban tartózkodó két vásárlót, valamint a tulajdonos munkatársát.

A környéken dolgozó Horváth Dániel fodrász egy pillanatig sem hezitált, azonnal a kisbolthoz rohant, amint meghallotta az iszonyatos robajt.

„Épp kint dohányoztam két munka között. A fodrászüzlet, ahol dolgozom, körülbelül húsz méterre van az üzlettől, így hallottam meg az iszonyatos zajt. A vállammal kellett betolnom az ajtót, mert oda szakadt le a törmelék, nagyon nehezen nyílt ki. Bekiabáltam, mindenki jól van-e, aztán láttam, hogy Józsi bácsi, a tulaj épp a pult mögött volt. Átmászott rajta, a hátamra támaszkodott, s így húztam ki onnan, majd ráadtam a kabátomat. Ezután visszamentem még, hogy valakinek szüksége van-e segítségre, de erre már nem kaptam választ” – mondta el a Blikknek a fiatalember.

A másik három embert a tűzoltók húzták ki a romok alól, az egyik vásárló életét azonban már nem lehetett megmenteni. Az eladóhölgyet kórházba vitték a mentők.

A lap úgy tudja, hogy a tragédia körülményeinek tisztázására a Budapesti Rendőr-főkapitányság gondatlanságból elkövetett emberölés gyanúja miatt ismeretlen tettessel szemben – szakértők bevonásával – indított nyomozást.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

ORFK: Több mint tízezren érkeztek Ukrajnából szombaton

ORFK: Több mint tízezren érkeztek Ukrajnából szombaton

Az ukrán-magyar határszakaszon 5857-en léptek be szombaton Magyarországra, a román-magyar határszakaszon belépők közül pedig 4253-an nyilatkoztak úgy, hogy Ukrajnából érkeztek - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) vasárnap az MTI-t.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!