2022. 05. 19. Csütörtök Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

CPAC Hungary 2022 - Konzervatív Politikai Akció Konferencia 16:50

Kék hírek

Megszólalt a szemtanú a Baross utcai bolti tragédiáról: ez történt, miután leszakadt a galéria

A szörnyű tragédia óriási robajjal járt, amit a szomszédos borbélyüzlet egyik dolgozója rögtön meghallott, és azonnal odasietett segíteni.

Szörnyű tragédia történt kedden Budapest VIII. kerületében. A Baross utcában leszakadt egy bolt galériája, maga alá temetve a boltban tartózkodó két vásárlót, valamint a tulajdonos munkatársát.

A környéken dolgozó Horváth Dániel fodrász egy pillanatig sem hezitált, azonnal a kisbolthoz rohant, amint meghallotta az iszonyatos robajt.

„Épp kint dohányoztam két munka között. A fodrászüzlet, ahol dolgozom, körülbelül húsz méterre van az üzlettől, így hallottam meg az iszonyatos zajt. A vállammal kellett betolnom az ajtót, mert oda szakadt le a törmelék, nagyon nehezen nyílt ki. Bekiabáltam, mindenki jól van-e, aztán láttam, hogy Józsi bácsi, a tulaj épp a pult mögött volt. Átmászott rajta, a hátamra támaszkodott, s így húztam ki onnan, majd ráadtam a kabátomat. Ezután visszamentem még, hogy valakinek szüksége van-e segítségre, de erre már nem kaptam választ” – mondta el a Blikknek a fiatalember.

A másik három embert a tűzoltók húzták ki a romok alól, az egyik vásárló életét azonban már nem lehetett megmenteni. Az eladóhölgyet kórházba vitték a mentők.

A lap úgy tudja, hogy a tragédia körülményeinek tisztázására a Budapesti Rendőr-főkapitányság gondatlanságból elkövetett emberölés gyanúja miatt ismeretlen tettessel szemben – szakértők bevonásával – indított nyomozást.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

Hárman meghaltak egy balesetben Kecskemétnél

Hárman meghaltak, ketten pedig súlyosan megsérültek abban a balesetben, amelyben két autó frontálisan összeütközött csütörtök délelőtt Kecskemétnél – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!