2024. 02. 27. Kedd Edina napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Kék hírek

Megrázó részletek: kiderült, kiket rejtettek az ausztrál család frissen vásárolt bőröndjei

A család azt kérte, ne árulják el a kilétüket.

  • Megrázó részletek: kiderült, kiket rejtettek az ausztrál család frissen vásárolt bőröndjei

Megerősítette a rendőrség, hogy mindkét gyermeket azonosították, akiknek a maradványait az új-zélandi rendőrség találta meg egy ausztrál család bőröndjeiben – közölte a CNN.

Bár kiderült, az is, hogy két 5-10 év körüli koreai gyermekről van szó, a családjuk azt kérte, ne hozzák nyilvánosságra nevüket.

A bőröndöket egy aucklandi család vásárolta egy garázsvásáron, amikor pedig hazaértek, megdöbbenve tapasztalták, hogy emberi maradványokat rejtettek a csomagok.

A rendőrség ezután gyilkosság miatt kezdett nyomozni. Kiderült, hogy két kisgyermek maradványairól van szó, és hogy azok már néhány éve a bőröndökben lehettek. A nyomozók úgy vélik, hogy a gyerekek már három-négy éve halottak voltak, a haláluk oka azonban mindeddig nem tisztázódott.

A gyerekek feltételezett anyja egy koreai születésű, de új-zélandi állampolgárságú nő, aki 2018-ban érkezett Dél-Koreába, és nincs nyoma annak, hogy azóta elhagyta volna az országot.

A rendőrség ismét megerősítette: a bőröndöket megvásárló családnak nincs köze a gyerekek halálához.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

9 hónapos kisfiút keres a rendőrség

9 hónapos kisfiút keres a rendőrség

A Szolnoki Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi a 9 hónapos Balogh Krisztofer Laurent szolnoki lakost. A gyermek utolsó tartózkodási helyéről édesanyjával ismeretlen helyre távozott.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!