2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Kék hírek

Megölte gyermekeit a horroranya, majd újabb elképzelhetetlen dolgot tett

Kilencéves lányával és hároméves fiával is végzett az anya, aki ezt követően újabb elképzelhetetlen dolgot tett. A rendőrség jelenleg is nagy erőkkel nyomoz az ügyben.

  • Megölte gyermekeit a horroranya, majd újabb elképzelhetetlen dolgot tett

Szombaton fogadott ügyvédet a 31 éves asszony, hogy közölje vele: végzett gyermekeivel. A hatóságok a nő lakásában, az anya ágyába fektetve találtak rá a kicsikre, akik ekkor már két hete lehettek halottak. A beszámolók szerint úgy néztek ki, mintha csak aludnának, testük azonban már elkezdett bomlani a gyilkosság óta eltelt időnek köszönhetően.

A brazíliai Guarapuava településén élő 31 éves Eliara Paz Nardes a hétvégén jelentette, hogy megölte a kilencéves Alice Nardes de Oliveirát és a hároméves Joaquim Nardes Jardinst. Arról beszélt: sem anyagilag, sem lelkileg nem bírta tovább a két külön apától származó gyerekek nevelését, ezért úgy döntött, öngyilkos lesz. Rájött azonban, hogy ekkor a gyermekei egyedül maradnának, így először őket ölte meg. Noha azt állította, a gyilkosságok után azonnal feladta magát, a hatóságok hamar kiderítették, hogy mi sem állhatna távolabb az igazságtól.

Két hétig élt a holttestekkel

Nardes augusztus 13-án fojtotta meg a fiát egy párnával, majd négy nappal később a lányát egy sállal. A gyerekeket a saját ágyába fektette, majd letakarta őket egy pléddel, többek közt azért, hogy a terjedő szagokat visszafogja. Azt nem tudni, hogy eredeti tervét miért nem hajtotta végre, miszerint magával is végez, mindenesetre két hétig élt a testekkel egy fedél alatt, mielőtt felfedte volna gyilkos titkát az ügyvédnek – aki természetesen azonnal értesítette a rendőrséget.

Eliara Paz Nardesnek számos vádpont – gyilkosság, a holttestek elrejtése, nyomozás akadályozása – miatt kell majd bíróság elé állnia, minden bizonnyal hosszú-hosszú évekre börtönbe kerül, miután elítélik.

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!