2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Kék hírek

Megölte fogyatékkal élő lányát és magával is végzett egy édesanya: holttesükre a kocsiban találtak rá

Földművesek találtak rá a holttestekre a kocsiban.

  • Megölte fogyatékkal élő lányát és magával is végzett egy édesanya: holttesükre a kocsiban találtak rá

Kempingezni ment a 16 éves Down-szindrómás lányával Dawna Roe, de nyomuk veszett. A rendőrség szerdán kezdte el keresni anyát és lányát, miután bejelentést kaptak, hogy nem reagálnak semmire. Végül Oregon államban egy Drewsey melletti tanyán találták meg őket az ott dolgozók. Az 51 éves édesanya és lánya a Toyota kisbuszukban feküdt holtan. A vizsgálatok szerint az anya végzett a lányával, majd öngyilkos lett. A boncolás és a toxikológiai eredményre még várni kell.

A rendőrséget a rokonok riasztották, mert mint mondták, Dawnára nem volt jellemző, hogy nem reagál az üzenetekre. Ami után rájöttek, hogy az asszony az elutazása előtt felmondott a munkahelyén, aggódni kezdtek. Lánya, Rebekah Roe a halálhírük előtt ezt mondta: „A húgom 16 éves, Down-szindrómás, lelkileg 6-7 éves. Édesanyámnak súlyos mentális problémái vannak. Azt mondta, hogy kempingezni mennek, de nincs is kempingfelszerelése. Korábban már fenyegetőzött azzal, hogy kárt tesz magában és a húgomban. Azt hiszem, a testvérem komoly veszélyben van".

Egy másik lánya, Mariah Villesca ezt írta:„Gabbynak valódi és tiszta lelke volt. Mindig ragadós öröm áradt belőle, mindenhol, amerre járt, és mindazok, akik találkoztak vele, örökké emlékezni fognak a szeretetteljes személyiségére. Anyám mentális betegséggel küzdött, és végül bele is halt, és Gabby is ennek a betegségnek az áldozata. Hiányozni fog Gabby. Hiányozni fog a mosolya, a nevetése, a tiszta szeretete. Anyám szerette Gabbyt, őszintén. Hat gyereke volt és Gabby volt a kedvence" – tette hozzá Villesca. 

A család a temetési költségek fedezésére egy GoFundMe oldalt is létrehozott, hogy pénzt tudjanak gyűjteni.

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!