2024. 06. 21. Péntek Alajos, Leila napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Kék hírek

Megkezdődött Hopp Csilla barátnőjének tárgyalása, nem tett vallomást

Megkezdődött P. Kármen tárgyalása. Őt vádolja az ügyészség L.L. Junior gyermekének halála kapcsán.

  • Megkezdődött Hopp Csilla barátnőjének tárgyalása, nem tett vallomást

Kedd reggel megkezdődött a Fővárosi Törvényszéken L.L. Junior balesetben elhunyt kisfiával kapcsolatos per, melyben Hopp Csilla barátnője, P. Kármen gondatlanságból elkövetett emberölés vétsége miatt áll a bíróság előtt.

Jelen volt a tragédiánál

Nyilvánvaló, hogy aki ott volt aznap, az soha az életében nem tudja kitörölni az emlékeiből 2019. augusztus 31-ét. A napot, amikor L.L. Junior kisfia egy hirtelen mozdulattal kitépte a kezét a felnőtt fogásából, és átrohant az úton. A gyermeket egy arra szabályosan haladó autó elütötte, aminek következtében a kicsi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A rendőrségi nyomozás azonnal kezdetét vette, az első hírek arról szóltak, hogy a gyermek édesanyja, Hopp Csilla fogta a kisfiú kezét… Aztán a nyomozás előrehaladtával megváltozott az ügyészség álláspontja, és végül az édesanya barátnőjét, P. Kárment vádolták meg gondatlanságból elkövetett emberöléssel.

Harcba száll ártatlanságáért

Mint arról korábban beszámoltunk, a mostani tárgyláson alapvetően arról kell nyilatkozni az asszonynak, hogy elismeri-e a bűnösségét, vagy sem. A tárgyalás előtt a Bors úgy tudta, Kármen szeretne harcba szállni igazáért. Inkább végig csinálja az akár még évekig elhúzódó tárgyalássorozatot, kockáztatva azt, hogy esetleg komolyabb büntetést is kaphat, minthogy azzal a tudattal éljen élete végéig, hogy a kisgyermek halála szárad a lelkén.

P. Carmen nem kívánt vallomást tenni az előkészítő ülésen, ezért a bíróság egy rövid szünetet követően el is kezdte az ügy tárgyalását. 

Megszólal a szemtanú

A keddi napon P. Kármen mellett egy szemtanút hallgatnak ki. Az ügyészség indítványozta, hogy a tárgyalássorozat egy későbbi alkalmával személyesen hallgassák meg annak az autónak a sofőrjét és a kocsi utasát is, amely a tragikus kimenetelű baleset résztvevője volt. Az idős sofőr számára ez nagy trauma lenne, ő egyébként is összetört a balesetet követően. Alighanem erre való tekintettel a bíró elvetette az ügyészség ezen indítványát.

Fotó: Bors

Borsonline

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A NAIH vizsgálja Magyar Péter listázós kijelentéseit + videó

A NAIH vizsgálja Magyar Péter listázós kijelentéseit + videó

A Napi aktuális vendége Péterfalvi Attila, Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hivatal elnöke volt, akivel Velkovics Vilmos műsorvezető többek között arról beszélgettek, hogy Magyar Péter az ATV munkatársainak vallási hovatartozását részletezte egy bejegyzésben.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!