2022. 08. 12. Péntek Klára napja
Jelenleg a TV-ben:

Musis et Virtutibus - Múzsák és erények

Következik:

Vezércikk 03:00

Kék hírek

Még az egész élete előtt áll, de retteg elhagyni otthonát a 9 éves fiú

Testvére nem tudta megvédeni az ámokfutótól, ami miatt borzalmas sérüléseket szenvedett el egy kisfiú. Egy pillanat alatt változott meg örökre az élete.

  • Még az egész élete előtt áll, de retteg elhagyni otthonát a 9 éves fiú

Örült támadás áldozatává vált egy mindössze kilenc éves kisfiú. Még az egész élete előtt áll, de mégis retteg elhagyni az otthonát. Az egyik este az idősebb testvérével sétáltak az utcán, amikor a 26 éves Faisal Khan követni kezdte őket. A fiatal az idegen őrül támadásának az áldozatává vált, ami során tizenötször szúrta meg. A véres és indokolatlan támadás során brutálisan megsérült az arcán és a fején.

Khan csak akkor állt le, amikor a lakók elkezdtek kijönni az otthonaikból. Sikerült elmenekülnie, de a véres kést egy közeli ház feljárójára dobta.

A kínok között szenvedő fiút kórházba szállították, csak egy hajszálon múlt az élete. Egy speciális helyreállító műtéten is át kellett esnie, de az életét örökre megváltoztatták a sérülései. Többek között maradandó hegek csúfítják el, amik örökre megbélyegzik. Mindennek a tetejébe, a támadás óta rémálmok gyötrik és képtelen elhagyni biztonságot adó otthonát.

Khant később letartóztatták, de a rendőrség nem tartotta alkalmasnak a kihallgatásra. Mentális állapota miatt határozatlan ideig kórházban tarják. Annak ellenére, hogy bűnösnek vallotta magát, csak akkor tervezik elengedni, ha úgy ítélik meg, hogy már nem közveszélyes – tudta meg a The Sun.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!