2024. 02. 22. Csütörtök Gerzson napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:30

Kék hírek

Maci Lacizott egyet a medve, a család hűtőjét is kirámolta

Kétszer is betört egy család lakásába a mázsás állat.

  • Maci Lacizott egyet a medve, a család hűtőjét is kirámolta

Alaposan ledöbbent az a kertben dolgozó férj, aki csak egy üdítőért ugrott be a lakásba, hogy felfrissüljön egy picit, ám egy hatalmas feketemedvével találta szemben magát. A férfi sikeresen elkergette az állatot, de ezt követően sem nyugodhattak meg.

Bill és Christine Vannie connecticuti, West Hartfordban található otthonukba vasárnap tört be először a medve a garázson keresztül. Miután kitessékelték, derült ki: az állat nem csak "látogatóba jött", a fagyasztót és a hűtőt is kinyitotta, az ételeket-italokat pedig kihajigálta, illetve megdézsmálta. 

 

 

Ami azonban aggasztóbb: az állat egy nappal később, hétfőn is visszatért. Noha ekkor végül nem ment be a lakásba, a helyi vadőrök közvetlen bejelentőszámot biztosítottak a családnak, ugyanis aggasztónak találják a két látogatást, tekintve, hogy ez a viselkedés azért ilyen formában nem jellemző a medvékre még akkor sem, ha az államban sokkal lehet találkozni alkalomadtán

 

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar- Sznúker világbajnok + videó

Radar- Sznúker világbajnok + videó

A 17 éves magyar játékos nyerte meg az albániai Golemben rendezett ifjúsági sznúker-világbajnokságot. Révész Bulcsút otthonában látogattuk meg.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!