2024. 02. 23. Péntek Alfréd napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Kék hírek

Luxusórát és ékszert akart elrejteni a hatóságok elől Schadl György

Kitelefonált a börtönből Schadl György, hogy felesége és apja rejtse el luxusóráit és az ékszereket. Az ügyészség szerint a végrehajtói kar elnöke azért akarta elrejteni a csaknem 110 millió forintot érő luxusóráit és az ékszereket egy széfben, hogy ne tudják lefoglalni a hatóságok.

  • Luxusórát és ékszert akart elrejteni a hatóságok elől Schadl György

A 24.hu által megismert vádirat szerint minderről azonban az ügyészség is tudomást szerzett. ezért a férfi feleségét és apját is a vádlottak padjára ültetik pénzmosás miatt. Schadl és 21 társa ellen októberben emelt vádat a Központi Nyomozó Főügyészség korrupciós bűncselekmények miatt.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

9 hónapos kisfiút keres a rendőrség

9 hónapos kisfiút keres a rendőrség

A Szolnoki Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi a 9 hónapos Balogh Krisztofer Laurent szolnoki lakost. A gyermek utolsó tartózkodási helyéről édesanyjával ismeretlen helyre távozott.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!