2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Híradó 19:00

Kék hírek

Lövöldözés, szolgálaton kívüli rendőr mentette meg a világsztár életét

Meglegyintette a végzet Emersont Royalt, a Tottenham Hotspur brazil védőjét, akit csaknem másvilágra küldött egy briganti.

  • Lövöldözés, szolgálaton kívüli rendőr mentette meg a világsztár életét

Szabadságát tölti szülővárosában, Sao Paulóban Emerson Royal. A 23 éves brazil futballista a New Trips éjszakai mulatóban éppen egy szolgálaton kívüli rendőrrel készített közös fényképet, amikor egy rabló fegyvert fogott rá, és értékeit követelte.

– Nyugi, nyugi, itt mindenki nyugodt, mindent átadok, amit csak akarsz – reagált Emerson a követelésre, majd levetette karóráját, és átadta azt az útonállónak. Az illetőnek ez kevés volt, kibiztosította revolverét.

– Nyilvánvalóan le akart lőni – emlékezett Emerson a Sport Witness-nek. – Akkor ijedelmemben meglöktem, amitől egyensúlyát vesztette, és csak a levegőbe lőtt, noha nekem szánta a golyót. 

A közös képet megszerző rendőr előrántotta a fegyverét, és lövöldözés robbant ki. Utóbb megállapították, hogy összesen 29 lövés dördült. A támadó időközben menekülésre fogta a dolgot, de a rendőr egyik lövése célba talált, és a bandita hátában landolt. A kiérkező mentők megállapították, a seb nem halálos, a golyót a kórházban eltávolították az illető testéből.

Közel volt a halál...– mesélte sápadtan a Spurs játékosa. 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!