2024. 03. 04. Hétfő Kázmér napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Célpont 03:00

Kék hírek

Limonádét kezdett árulni a 11 éves kisfiú, hogy ki tudja fizetni a kezeléseit

A 11 éves fiú frissítő limonádét kezdett árulni otthona mellett, hogy pénzt gyűjtsön a kezelésére.

  • Limonádét kezdett árulni a 11 éves kisfiú, hogy ki tudja fizetni a kezeléseit

A 11 éves Teddy Counihant május közepén ütötte el biciklizés közben egy autós a Georgia államában található Locust Groveban.Teddy koponyatörést, sípcsonttörést és lábszárcsont törést szenvedett, így hosszú időt vett igénybe a felépülése. A félárva kisfiúnak végül sikerült talpra állnia, de azóta is fájdalmakkal küzd.

A 11 éves kisfiú nem sokkal balesete előtt vesztette el édesanyját, egyedülálló édesapját pedig nagyon megterhelték a kórházi számlák, így Teddy eldöntötte, hogy segíteni fog és vállalkozásba kezd, miután az egész nyarat kezelésekkel és rehabilitációval töltötte. 

Ki kellet találnom valamit, hogy pénzt gyűjtsek a kórházi számlákra-magyarázta Teddy 

 

A 11 éves fiú frissítő limonádét kezdett árulni otthona mellett a járókelőknek, aminek a híre gyorsan elterjedt a környéken.

Édesapja ezenkívül létre hozott egy GoFundMe fiókot is,  ahol hamarosan elérik a kitűzött célt, hogy Teddy visszakaphassa végre a régi életét.

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!